Шпионин разкри какво е подтикнало Путин за войната в Украйна

0

На 24 февруари ще се навърши точно година от началото на т.нар. ”специална военна операция” в Украйна, която започна Москва.

Но какво подтикна руският президент Владимир Путин да предприеме тази крайна стъпка, с която върна военните действия на територията на Стария континент за първи път след края на Втората световна война?

Датски разузнавач твърди, че знае причината и по думите му тя се крие в здравословното състояние на Путин.

Експертът по руско разузнаване към Министерството на отбраната на Дания, чиято самоличност се запазва в тайна, обясни, че Путин е предприел инвазията в бившата съветска република в резултат на „страничните действия“ от лечението, на което е подложен заради раковото си заболяване.

Според него стопанинът на Кремъл е изпаднал „в делириум и заблуда за величие, вследствие на което издал заповедта за нашествието в Украйна“.

Делириумът и заблудите за величие са част от страничните ефекти при хормонално лечение, което приема Путин, коментира той пред местното издание „Berlingske“.

Въпреки това датското разузнаване не смята, че в скоро време някой ще посмее да свали от власт Путин.

Не виждаме никакви индикации в тази насока. Но дори да се опита нещо такова, от ФСБ ще реагират и ще неутрализират такава заплаха много бързо, допълни още разузнавачът.

Източник: Frognews.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.