НАП погна ромския сутеньор Пеци, който възпя Мерцедеса си в кючек (ВИДЕО)

0

Националната агенция по приходите е образувала данъчна проверка срещу ромския баровец от Угърчин Пеци Славов – Тариката, придобил популярност в социалните мрежи с кючеците, които си поръчва на цигански оркестри и които публикува в музикалната платформа ютуб, пише „Уикенд“.

Данъчните извършват проверка както на фирмите на Пеци Тариката, така и на приходите му като физическо лице, за да установят откъде идва богатството на смуглия фукльо.

През последната година Тариката се превърна в хит социалните мрежи след серии от кючеци, посветени на него. Във видеата той неизменно позира с масивен златен ланец, с огнестрелно оръжие, заедно с приближените си Митко Джамбаза и Мечо Беемвето,  също окичени със златни синджири. В повечето от клиповете участва и 14 годишния син на ромския барон Мариан, който пък е въоръжен с картечен пистолет.

В хит в мрежата в момента се е превърнало освещаването на прясно закупения мерцедес на богаташа от Угърчин Пеци Тариката. Въпросният бизнесмен, изживяващ се като собственик на охранителна фирма, през 2016-а година беше разследван за побой над членове на враждуващ ромски клан.

    Черният автомобил е възпят в уникален кючек, озаглавен „Черното AMG“. Лирическият герой описва в посробности мерджана, наричан любовно „Черния кошмар“, като не спира да хвали неговия 6,3-литров двигател.

В импровизирания клип участва цялата фамилия на щастливия собственик, като накиченото му с ланци дебело синче гордо размахва автоматичен пистолет. Според запознати само по това видео прокуратурата може да се самосезира за поне три потенциални престъпления: дете в опасност, незаконни огнестрелни оръжия и произход на средства.

Трендът да се пишат подобни песни по всяка вероятност тръгва от парчето на циганския изпълнител Пако Рабани, претворил в музика своето ауди RS7 преди няколко години. Цената на удоволствието е между 1000 и 3000 лева в зависимост от наетия оркестър.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.