Зверство! Осем непълнолетни изнасилвали системно момче, ужасът е заснет

0

В Атина осем непълнолетни са с обвинение в системно изнасилване на 15-годишно момче в порутена къща в квартал „Илион“. Между тях е и 17-годишен българин, който е с мярка за неотклонение „задържане под стража“, заедно с други петима от извършителите.

Гаврата, предизвикала шок сред гръцкото общество, излезе наяве преди дни, когато жена съобщила на родителите на детето, че видеото с ужасите е изтекло. Родителите на 15-годишното разговаряли с детето, тъй като не знаели нищо, а след това им признало какъв кошмар преживява. Според жената, която е уведомила майката на детето, другите деца са го заплашили да не казва нищо.

Всички задържани, участвали в тези зловещи сцени, са непълнолетни и са признали, че са снимали и записвали на мобилните си телефони какво са причинили на нещастния си връстник, но отричат обвиненията в изнасилване, като уж твърдят, че всичко това се е случило на игра.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Близо 5 г. затвор за матрос, блудствал с малолетната си дъщеря
28% от децата и всяка десета жена са подложени на домашно насилие
Чрез профилите си в социалните мрежи непълнолетните, обвинени в групово изнасилване на 15-годишния, са опитали да изградят образ на диви и безскрупулни деца, членове на банда. Излезлите наяве факти по случая и извършителите са шокиращи, пише „Труд“.
От изтеклите кадри се вижда, че единият от непълнолетните държи пистолет, а обвиняемите са публикували и снимки на наркотици в профилите си в социалните мрежи.

Мобилните телефони на всички обвиняеми се намират в криминалистични лаборатории на полицията, тъй като служителите искат да установят дали обвиняемите са разменяли съобщения помежду си, в които са споменавали темата за изнасилване.

Напълнолетните насилници продължават да бъдат издирвани. Сред тях има и четири момичета, които, според показанията на жертвата, са присъствали на тези шокиращи действия и дори са разпространили видеото от изнасилването.

Източник: Dnes.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.