След 5 дни в неизвестност: Откриха 18-годишния Кристиан Маринов мъртъв край Ловеч

0

18-годишният Кристиан Маринов, който беше обявен за издирване, е намерен мъртъв, съобщиха от ОДМВР – Ловеч.

Тялото на младежа е установено около 15:30 часа вчера от полицейски служители след проведени оперативно-издирвателни мероприятия.

Трупът е открит край третокласен път 401 в землището на Ловеч, като при първоначалния оглед не са открити следи от насилие. Сигнал за изчезналия младеж е получен в районното управление в събота вечерта, като в започналите издирвателни мероприятия освен полицейски служители са се включили и граждани. По случая в РУ – Ловеч е образувано досъдебно производство.

По непотвърдена информация тялото на Крис е открито обесено на дърво, като при първоначалния оглед следи от насилие не са открити. Какво го е тласнало към подобна смърт тепърва ще стане ясно. По случая в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство.

Младежът бе в неизвестност от 9 септември вечерта, когато излязъл от дома си, за да отиде на рожден ден на приятел. Тъй като не се прибрал през цялата нощ, майка му пусна снимка и призив за помощ в социалните мрежи.

Сигнал за изчезването му е получен в районното управление в събота вечерта. Локацията в телефона му показвала, че се намира в местността Синан тепе. Много доброволци се организираха и се включиха в оперативно-издирвателните мероприятия на полицията.

Източник: Dunavmost.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.