Мерзост в Alarma.bg: Ресторантьор и хотелиер поръчвали момичета при сводницата на Петър Кънев

0

Сутеньорската банда около Лиляна Биланова и Аксел, доставяла 14-годишни проститутки на БСП депутата Петър Кънев, е обслужвала и други разгонени ВИП клиенти, разкри само пред Alarma.bg източник от Съдебната палата в София.

Както вече писахме, водачът на червената листа в Бургас Петър Кънев в продължение на 2 години в периода 2013-2014 г. си е поръчвал момичета за любов по телефона, докато депутатства в парламента.

Кънев е засечен в над 100 СРС-та да ползва услугите на маман Лиляна Биланова, като сред повиканите жрици на любовта има и 14-годишно момиче, макар че гнусната гавра попада под ударите на Наказателния кодекс.

Цялата мерзост е разкрита от ГДБОП в рамките на операция „Цвете“. Новата информация е, че по време на подслушването в капана на разследващите са попаднали още ВИП извратеняци – собственикът на веригата ресторанти „При Яфата“, виден хотелиер и още неколцина баровци, сред които и социалистът и любимец на Корнелия Петър Кънев.

Източникът на Alarma.bg потвърди, че през цялата 2013-а и до ареста на групата през 2014 г. червеният милионер си е поръчвал спокойно момичета директно през телефона или със СМС с кодовото „Искам дънки №14“. Петимният за ласки чичко-социалист не е ползвал трудните за проследяване приложения като „Телеграм“, например, защото не знаел как.

Очаквайте продължение – кои са момичетата, предлагащи ласки на Петър Кънев и компания, само в Alarma.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.