Ученик сексманиак вилнее в Южния парк

0

Хлапакът опипва майки с колички, бяга с велосипеда си от гневните татковци

Невръстен сексманиак вилнее от месеци в столичния Южен парк, алармираха жени, пострадали от набезите му. Според думите им, еротоманът в крехка тийнейджърска възраст задоволявал нагона си, нападайки и опипвайки безцеремонно млади майки, разхождащи децата си из алеите на парка с бебешки колички.

Последния случай е отпреди седмица и за него информира 34-годишната В. Т. от столичния квартал „Иван Вазов“. Тя дори разказа за преживяното във фейсбук групата „Забелязано в „Иван Вазов“, но впоследствие изтри публикацията си. Според нейния разказ, тя е била нападната привечер от младо момче на видима възраст 13-15 години, докато бута бебешката количка, в която се вози дъщеричката й.


„За първи път ми се случи нещо подобно! Агресивно и нахално момче, беше с колело и с каска, която закриваше цялото му лице…Следваше по „кучешката алея“,

пускаше ми ръка, докато въртеше педалите

на велосипеда си. Опитах се да го ударя и отблъсна, но това го ожесточи. Слезе от колелото, свали си каската и започна грубо да ме обарва. Тогава видях, че е дете, буквално дете, на не повече от 16-годишна възраст. Разкрещях се, а той избяга. Веднага повиках съпруга си, който се опита да го залови, но хлапакът избяга с колелото си в посока търговския център „Парадайз“. Впоследствие разбрах, че този келеш има и други подобни прояви. Напада и опипва основно майки с колички, случвало се е да ги обарва дори на детските площадки, докато децата им си играят“, потресена е потърпевшата млада майка.


Проверка на „Уикенд“ установи, че няколко жени са подали оплаквания в 4-то РПУ срещу действията на неизвестен извършител във видимо непълнолетна възраст. До този момент обаче

хлапакът-сексманиак не е заловен,

тъй като нито една от пострадалите от нагона му дами не е успяла да го заснеме.
Заради зачестилите случаи на опипвани майки от невръстния сексманиак, в Южния парк охраната е засилена, а повечето жени вече разхождат бебета си с придружителки, или в компанията на мъжете си.


„Татковци на няколко пъти устройват хайки за залавянето на момчето с проблемно поведение, но до този момент не са успели да го спипат. Има съмнения, че същото момче напада свои връстници и им прибира със сила джобните пари и ценни вещи“, коментира служител по озеленяването на Южния парк.


Според думите му, невръстния секс маниак най-вероятно живее в столичния квартал „Стрелбище“, тъй като влиза в Южния парк през входа откъм бул. „Петко Тодоров“. Велосипедът на непълнолетния хулиган е зелен на цвят, а за да не бъде разпознат, притежателят му го управлява с каска. Видеонаблюдение в Южния парк все още не се извършва с излючения на централния вход откъм бул. „Витоша“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.