Масовият убиец в Нова Загора – мастит сутеньорски бос

0

Рушид Рушид, който застреля двама и рани седем в свирепа циганска свада, снабдявал с проститутки бардаците в Хановер

Война за проститутки между два могъщи ромски клана стои в дъното на безразборната стрелба с двама убити и седем ранени, открита в Нова Загора от 39-годишният цигански бос Рушид Рушид. Преди дни ромския квартал „Шести“ в Нова Загора бе наводнен с река от кръв насред пищна циганска сватба. Часове след баталните сцени жандармерията и баретите нахлуха в гетото и закопчаха десетки, сред които и масовия убиец Рушид Рушид.

Макар и непознат за родната съдебна система, 39-годишният Рушид е сред най-влиятелните ромски сводници, уреждащ на работа в публични домове в Германия и в Нидерналния мургави проститутки от Сливен, Нова Загора, Айтос и Ямбол. Заради това водещата версия на разследващите е, че той е разстрелял с незаконния си пистолет „Макаров“ и с пушка помпа цигани от конкурентен клан в Нова Загора, с които е имал

конфликт заради трафика на проститутки.

Загиналите от изстрелите на Рушид Рушид са 65-годишният Васил Кунгалов и 31-годишният Петър Петров, а сред тежко ранените с куршуми общо седем човека е и 31-годишна жена, която е с регистрация за проституция във Франция, разкрива пред „Уикенд“ разследващ полицай от Сливен. Убитите и ранените са от един и същи цигански клан, който е атакувал къщата на Рушид Рушид. По-рано сутеньорът умишлено провокирал опонентите си с вулгарни коментари в социалните мрежи.
„Рушид е очаквал, че къщата му ще бъде нападната и се е въоръжил като за война – с пушка, пистолет и с поне още 2 огнестрелни оръжия, които обаче не са открити. Когато ромите са нахлули в имота им, той ги е посрещнал с безразборна стрелба. Предварителните данни от разследването сочат, че той е бил сам, но е много възможно да е имал и други съучастници от рода си“, разкриват разследващи.
Циганският род, който замалко да бъде изтребен от Рушид Рушид, е празнувал сватба, на която се събрали над 100 роми. Неофициално се твърди, че

булката била харесана за проститутка

от мургавия главатал, но макар да била обещана на рода му, в крайна сметка била омъжена за конкурентния клан. В разгара на празничното тържество, под въздействието на изпития алкохол, сватбарите рещили да щурмуват с брадви, ножове и дървени колове къщата на Рушид, който ги посрещнал с куршуми.
39-годишния Рушид Рушид е въдворен за постоянно в ареста и почти сигурно ще остане в затвора до края на живота си. Той е обвинен за две убийства и опит да убие още седем човека, колкото са и ранените от стрелбата му. Заради опасения, че роднини на убитите и ранените може да отмъстят на рода на Рушид, целия ромски квартал „Шести“ е под постоянна полицейска охрана.
Според жители на Нова Загора, Рушид Рушид от години продава проститутки на легални публични домове в немските градове Хановер, Дортмунд и Берлин. Той

взимал по 10 000 евро за всяка жрица

на любовта от тамошните собственици на бардаци. Отделно от това Рушид прибирал и част от заработеното от всяка проститутка. Смята се, че над 100 жрици на любовта са трансферирани в немски и в нидерландски бордеи от Рушид Рушид и родата му. Подобен бил бизнеса и на конкуретния цигански клан, макар официално представителите на пострадалата фамилия да имат фирми за превоз на работници до Германия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.