Безумие: С клипове трафиканти учат бежанци как се души граничарско куче

0

Трафиканти на нелегални бежанци пуснаха видео – урок в Тик-Ток, как се души граничарско куче. То е публикувано седмица преди касапницата в Бургас, при която бяха убити двама полицаи при гонка с каналджия.

„Само един ден преди сириецът Омар да прегази до смърт униформените Йордан Илиев и Атанас Градев, мигранти са удушили, а после са разфасовали служебно куче“, обясниха граничари.

Зловещият клип е качен в Тик-Ток и вече има хиляди лайкове, показа проверка. Видеото е дълго 15 секунди и е снимано в района на оградата на българо-турската граница.

Куче порода малиноа, което се използва и у нас, е привикано от бежанец, около главата му той увива шал и го задушава. През това време край трафиканта седят в полукръг група от поне 30 бежанци, които шумно ръкопляскат.

Денят преди Омар да се вреже с рейса в патрулката на Илиев и Градев, мигранти екзекутираха граничарско куче точно като във видеото.

„На границата, особено в гористите местности, дронове не помагат. Само кучето надушва по този начин следите на бежанците. Екип от двама гранични полицаи лови по минимум 60-70 човека на ден благодарение на животното“, обясни граничар пред „Телеграф“.

В мрежата се завъртя и втори скандален клип, в който се вижда как група мигранти прескачат оградата, а от другата страна случайно излиза един наш граничар.

Мъжът, видимо пълен, гледа за броени секунди мигрантите. Те първоначално се изненадват, след това започват да крещят срещу него и той бяга, показва видеото.

Четири секунди след като униформеният се е скрил от погледа им, бежанците, все млади и яки мъже, бързо започват да се катерят по стълбата и да прескачат оградата, без да се притесняват, че някой може да ги арестува.

Източник: Kriminalno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.