Удар! Арестуваха дилър номер 1 на Созопол, известен като Царя на белото

0

Стана ясно кой е оборотният дилър на кокаин, който бе зрелищно арестуван в Созопол след безупречна акция на местното полицейско управление.

По информация на Флагман.бг това е Венци Колев, в чиято квартира на ул. „Рибарска“ са намерени 17 пликчета с кокаин, хапчета с форма на котешка глава – екстази, марихуана и електронна везна.

Няма съмнение, че той е извършвал наркоразпространение. Разследващите имат солидни доказателства срещу Венци, които са докладвани на прокуратурата и предстои да му бъде повдигнато обвинение.

Макар и на 19 години, Венци, който по адресна регистрация е от Габрово, но отдавна не живеел там, бил на високо ниво в престъпната йерархия. В Созопол през това лято бил известен като „Царят на бЕлото“.

Арестът му е вследствие на мерките, които наложи новият началник на Районното управление на МВР в морския курорт Николай Ангелов. Акцията продължава, очаква се да има и други задържани.

Това лято в Созопол се развихри известна столична групировка, която гравитира около един от популярните футболни клубове.

Техни хора са внедрени като охрана по нощните клубове и ежедневно могат да бъдат забелязани около най-популярните заведения. Дали имат нещо общо с наркоразпространението – ще стане ясно съвсем скоро.

Източник:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.