Задържаха рецидивист, набил деца в столичен квартал

0

Полицията е задържала мъж на около 60 години, който е подгонил деца пред блок в столичния квартал „Младост“. Той успял да удари две от тя с пръчка от моп. Родителите им разказаха пред Нова ТВ, че най-вероятната причина за агресията му срещу малолетните е „вдигане на шум“.

Във входа също са пропищели от рецидивиста, който и преди това е посягал на съседи и отново полицията се е занимала с него. Те обаче не посмели да го съдят, защото ги било страх. Двете пострадали деца ще бъдат водени на психолог след случая, а семействата им са категорични, че ще си търсят правата пред Темида. 

Дядото на едно от хлапетата сподели, че има 10 см синина в областта на бъбреците. Лекарят, който го е прегледал, му е казал, че мястото на травмата е изключително опасно. То обаче се е „отървало“ със синината и с уплахата и няма увреждания на вътрешни органи. Родителите са възмутени и са категорични, че децата вдигат шум, както всичките им връстници, но това не е начинът да се постъпва в подобна ситуация. Пред площадката на блока е имало още хлапета, които са успели да избягат, разказват свидетели на безумната случка. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.