Бойко и Ванина като Киро и Лена. Борисов, как е парапетът? (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

0

Бойко и Ванина са досущ като  Киро и Лена. Борисов води дамата на сърцето си и любима масажистка Ванина Колева навсякъде със себе си. Дамата не се посвени да се покаже в Бургас дори пред камерите, като на няколко пъти нежно се отърка в партийния лидер, гласи сигнал до Alarma.bg.

Ванина се показа пред камерите и доволно позира, докато не бъде снимана до любимия Бойко, а после се качи в колата, която самият Борисов шофира.

През годините Ванина е вярна любовница и спътница в живота на Бойко. За разлика от останалите любовници на Борисов, Ванина е добре поддържана и тунингована, а и е умна и образована и Бойко не се срамува да я показва пред приятели, а вече и пред цяла България.

Ванина освен, че придружава бившия премиер навсякъде в страната, е верен негов ескорт. Неведнъж смуглата красавица е заявявала, че масажира Бойко всяка нощ.

Любовта им, за разлика от тази на Киро и Лена, не е забранена, въпреки че възрастният ловърбой поддържа връзка и с Натали.

Всички знаели за Ванина, а и двамата били свободни, т.е., няма как да ги обвинят в прелюбодейство.

Напътите на синоптички и други водещи, размахващи есемеси, не дали успех и Ванина остава №1 в сърцето на Бойко.

На снимките от Бургас се вижда, че Ванина е плътно до Бойко. На заден план се вижда как пиарката тича, а всички чинно я чакат. На друга снимка Ванина пресреща Бойко, докосва го и нежно му шепне.

На трети кадър Ванина се качва в автомобила на Бойко. Красавицата се вози навсякъде с Бойко, а той е видимо доволен от присъствието на любимата си край него. Ванина е облечена в шармантна скъпа рокля и маркова чанта, очила и кецове.

Роклята разкрива силиконовите ѝ прелести, пред които мъжете не могат да останат равнодушни.

За какво са му на Бойко избори, след като върти любов с такова секси парче, шегуват се гербопитеците около Баце. Не му е до политика вече, след като вози любовницата навсякъде с него, коментираха и присъстващите репортери.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.