Военният излязъл по болница, за да застреля жена си

0

Ефрейторът от Стара Загора, който беше открит с куршум в главата в дома си, е трябвало да бъде в болницата по време на трагедията. Жена му също беше намерена застреляна в хола на апартамента на улица „Хан Аспарух“ 4 в града, а криминалистите работят по версията за убийство и самоубийство. Според тях Стилян Петров е стрелял три пъти – един път във въздуха,  след това в жена си и после се е застрелял. Разследващите обаче не изключват нито една от версиите, включително двойно убийство. Това е малко вероятно, твърдят полицаи. Не се изключва и  жената да е натиснала спусъка, писа „Галерия“.

Малко преди трагедията Стилиян е постъпил в болница с травми на главата – получени от съпругата му. Тя го блъснала, вероятно по време на скандал и бой между двамата, и той се ударил лошо. Отношенията им ескалирали през последните месеци, твърдят колеги на Ваня Петрова, която работила като медицинска сестра в Раднево. Няколко дни преди трагедията, военният нахлу на работното място й място и я пребил пред очите на цялото отделение. На 15-и август Ваня не отишла на работа и притеснена колежка се опитва да се свърже с нея. Когато не успява, звъннала на майка и в полицията е  подаден сигнал за изчезването на младата жена. На 16-и август полицаи решили на място да проверят какво става, но в апартамента, в който семейството живеело под наем никой не отговарял. Когато разбили ключалката, още в коридора се натъкнали на страшна гледка – 42-годишният Стилиян лежал мъртъв с огнестрелна рана в главата. В хола било тялото на жена му.

 Труповете са престояли поне два дни в апартамента, смятат криминалисти. Детето им все още не знае, че е останало сираче. Показания са дали съседите на семейството, които твърдят, че рядко се чували скандали, и смятали, че Ваня и Стилиян живеят нормално.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.