Поляци пребиха руски туристи в Анталия, турците умишлено не направили нищо

0

Руски туристи са били пребити от поляци в турския вилает Анталия, а турският персонал на хотела умишлено не е направил нищо, съобщава Телеграм каналът Рыбарь.

Турското средиземноморско крайбрежие е любима дестинация на много туристи от света, включително от Русия и Полша. През годините не е имало проблеми между двете групи, но заради руската агресия срещу Украйна нещата са се променили.

Свидетели разказват, че е възникнал скандал в курорта Алания (вилает Анталия) между група полски туристи и руснаци именно заради войната в Украйна. Според информацията в Телеграм канала персоналът на хотел Quattro Beach Hotel мълчаливо е наблюдавал случващото се и не се е намесил, а е изчакал пристигането на полицията.

Полицията не била извикана от персонала на хотела, а от други туристи. Поляците изчезнали преди пристигането на полицията. Битите руснаци твърдят, че турците са се съюзили с поляците.

Турските медии пишат, че въпреки войната броят на руските туристи в Анталия и околностите продължава да нараства. Руснаците са повече дори от почиващите германци. Заради военната агресия срещу Украйна отношението на мнозина по света към руснаците се промени драстично.

Източник: Fakti.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.