Шок! Мъж хвърля бомбички на оживена детска площадка в столичен квартал

0

Мъж хвърли бомбичка на детска площадка в столичния квартал „Надежда“. Няма пострадали при инцидента, а от полицията работят по случая. Оказва се обаче, че това не е първият подобен инцидент. 

Инцидентът е станал в събота, около 12:00 ч. на обяд на детска площадка. 

„Чух, че има бомбички, гърмеше се, но не съм видяла кой го е извършил“, каза жителят на кв. „Надежда“ Виктория Цветанова.  

Виктория разказва, че малката ѝ дъщеричка се е изплашила от силния шум. 

„Тя тича, гушка ме, плаши се много, да, но не е плакала“, допълни Виктория Цветанова.  

Притеснени родители веднага се обадили на телефон 112. След минути автопатрул е посетил района и е разпитал присъстващите. 

Свидетелите посочили като извършител възрастен мъж, който живее на 4 етаж, а хора от квартала казват, че той не за първи път хвърля бомбички. 

„На всички мачове задължително са едни викове по един час и бомби се мятат. Не мога да кажа дали са самоделни или пиратки, нямам представа. Мен лично ме притеснява, ако съм тук с детето, да не метне нещо отгоре, защото децата се стряскат, но и да ме притеснява какво мога да направя“, посочи жителят на кв. „Надежда“ Данаил.  

Екипът ни разговаря с районния полицай, който отказа да даде информация по случая, а от Столичната дирекция на вътрешните работи казаха за Bulgaria ON AIR, че е образувана преписка във Второ районно управление и се работи по установяване на всички факти и обстоятелства около сигнала. 

Източник: Bulgaria ON AIR

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.