Изтекоха кадри от зверското убийство на Любо Полицая (+18)

0

В интернет се появиха ужасяващи кадри на убийството на бившия полицай Любомир Иванов, което беше извършено през март. Те бяха разпространени от Narod.bg, но впоследствие много бързо премахнати от видеоплатформите.

На 25 март бившият шеф на „Криминална полиция“ във Второ РПУ Любомир Иванов, известен още като Любо Полицая, беше покосен от три куршума пред дома му в столичния квартал „Лозенец”, близо Южния парк. Оказа се, че се е борил яростно за живота си, като това се вижда и от разпространените кадри.

В последните кадрите се вижда как ексшефът на Криминална полиция в столичното 2-ро РПУ не е се е дал на килъра си. Бившето топ ченге, впоследствие впуснал се в криминалния бизнес с трафик на цигари, дори успял да повали убиеца си, но в един момент губи превес и е застрелян.

След като пуска няколко куршума в жертвата си, атентаторът си обува маратонките, сварени от Любо Полицая по време на въргала, пуска контролен изстрел в мишената и напуска местопрестъплението.

Прави впечатление и фактът, че докато тече цялата битка, охранителната камера улавя автомобили, които преминават най-спокойно около кооперацията на Любомир Иванов.

Според последната информация покушението е извършено от хора от бандата на Красимир Каменов – Къро, който от години се укрива в Република Южна Африка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.