Ловците на педофили заковават поредния мръсник

0

Ловците на педофили заковаха поредния мръсник, искал секс от от 13-годишно дете. Ален Симеонов и съмишлениците му сгащиха 50-годишния П. Г. до столичната метростанция „Вардар“ в кв. „Западен парк“.

Жененият мъж искал да прави секс с 13-годишно момиче и въобще не го притеснявал фактът, че самият той има деца.
Целият граждански арест беше излъчван на живо във фейсбук страницата на основателя на групата Ален Симеонов.

Потенциалният педофил писал на момичето мръсотии, задавал му и провокативни въпроси, а детето му казало, че е на 13 години. Това въобще не го притеснило и той продължил. „Супер, ако си падаш по по-големи мъже – да пробваш“, отговорил П. Г. в чата, който беше показан във видеото.
Мръсникът беше хванат, докато върви с девойката между блоковете. Щом разбра какво става, заяви: „Тя ме извика“. Ловците му припомниха, че пишел на момичето още от март месец. Дори след като му обяснила, че не е правила секс и няма да му прати снимка, той замълчал в продължение на месец, но после пак я потърсил.

След около половин час чакане на полиция на място до метростанцията пристигна патрулка. Униформен заяви, че лицето ще бъде закопчано с белезници и отведено в ареста на районното. След това и ловците трябва да дадат показания. +Исках само да се разходим“, успя да заяви П. Г., преди да бъде качен в патрулката.

След гражданския арест на Ален и предоставените на ченгетата доказателства срещу П. Г. Софийската районна прокуратура (СРП) го привлече към наказателна отговорност. 51-годишният мръсник е събирал информация за непълнолетно лице с цел блудствени действия.

В периода 13 март до 15 април тази година в столицата чрез сайт за запознанства и мобилно приложение обвиняемият П.Г. събирал информация за 13-годишното момиче, за да установи контакт с нея с цел блудствени действия.

Ако П. Г. бъде признат за виновен, го грозят от 1 до 6 години решетки и глоба от 5 до 10 бона. Предвид опасността П. Г. да извърши друго престъпление, дежурен прокурор постанови задържането му за срок до 72 часа. Предстои прокуратурата да поиска постоянен арест за похотливеца. Това стана ясно от съобщение на СРП.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.