Криминално проявена дама отмъкна дрехи за близо 500 лева от МОЛ в Пловдив

0

41-годишна жена задигна дрехи за близо 500 лева от голям търговски център в Пловдив. По данни на управителя жена е демонтирала алармените елементи от различни модели детски и дамски дрехи и ги е изнесла, без да ги заплати.

Посегателството е станало миналия четвъртък, а нанесените щети възлизат на стойност около 490лв. След издирване е задържана извършителката – 41-годишна, с криминални регистрации.

При последвалото претърсване са открити още дрехи и обувки, които са били предмет на кражба от същия търговски център през дълъг период от време. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство, информира TrafficNews.

Друг апаш е задържан в Пловдив за кражба на въдици. Около 12.00 ч. вчера 81-годишен мъж потърсил помощ в полицията – обяснил, че от гаража му липсват 7 въдици. След предприетите незабавни действия, полицаи установили автора на деянието – 31-годишен мъж от Пловдив. Той е задържан в полицейския арест за срок от 24 часа, а по случая – образувано досъдебно производство.

Източник: Kriminalno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.