Зловещ обрат: Мъжът, намерен край Стара Кресна, се самоубил по особено жесток начин

0

Обрат настъпи по случая с обезглавения труп, открит в кола край Стара Кресна. След като прокуратурата съобщи, че работи по жестоко убийство, последните данни сочат, че се касае за самоубийство. Мъжът е обявен за издирване на 2 декември от баща му. Бил затънал в дългове. Тръгнал да търси място да се самоубие. Минал през Дупница, Благоевград и стигнал до пътя за Стара Кресна.

Там той завързал за шията си остро въже и го закачил за стълб. След това с мръсна газ се засилил и се хвърлил в дерето, а при търкалянето на колата, вратата се отворила и главата му изхърчала.

Вчера около 16,20 ч. ловджии открили кола в дере край селото. На шофьорската седалка е бил мъж без глава, с поставен предпазен колан. На около 20 метра от колата е открита главата му. Първоначалните съмнения бяха, че 44-годишният мъж е убит.

Опитните криминалисти обаче бързо разгадаха мистерията. Оказало се, че живеещият в София мъж се е самоубил по жесток начин. Той имал лични проблеми, въртял дребен бизнес, но фалирал. В Заложна къща оставил последните си вещи и с получените дребни пари си купил алкохол. Стигнал с колата си „Опел“ до черния път край селото и там се самоубил по особено жесток начин.

Опитни криминалисти твърдят, че досега не са срещали случай на толкова зловещо самоубийство.

Окръжната прокуратура в Благоевград работи по няколко версии за смъртта на мъж в района на с. Стара Кресна. Води се разследване за убийство, съобщиха от прокуратурата.

Около 16:20 ч. на 18 декември в МВР е постъпил сигнал за намерен обезглавен труп на мъж, в дере в района на път от с. Стара Кресна за гр. Кулата. Жертвата е открита в лек автомобил „Опел корса“, на шофьорско място с поставен предпазен колан. На около 20 метра от превозното средство е намерена човешка глава.

Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна оперативна група. Към настоящия момент е установен собственикът на автомобила – 44-годишен мъж от гр. София.
По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Благоевград. Разследват се няколко версии за смъртта на пострадалия, чиято самоличност е в процес на установяване.

Източник: Kriminalno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.