Отвлякоха и пребиха мъж, той се спаси от похитителите си в ледените води на язовир

0

31- годишен мъж от Благоевград бе настанен вчера привечер в реанимация на болницата в Гоце Делчев, след като преживял истински кошмар, започнал с чат във Фейсбук с „бившата си съпруга“ от Гърмен, съобщи Struma.com . Историята започнала след като Митко ,който живял 4 години с жена от Гърмен, решил че трябва да се разделят и я напуснал .

Месец по-късно „бившата съпруга “ започнала да го търси във фейсбук и да го умолява да се видят за последно, да си поговорят и да се разделят като приятели. След дълги молби Митко се съгласил и вчера си уговорили среща в Гърмен ,малко след 16.30. Оказало се обаче ,че жената ,с която Митко комуникирал не е бившата му съпруга ,а друга ,която си направила фалшив фейсбук профил и се представяла за неговата бивша съпруга.

Когато Митков пристигнал на входа на града бил спрян от 4-има души с качулки ,които насила го качили в лек автомобил БМВ и отпрашили в посока Гоце Делчев . След около 15 минути колата спряла и всички маскирани започнали да го налагат зверски, Митко успял да избяга и се скрил във водите на язовир в землището на града , разказаха близки на Митко Митков.

След като потънал във водата нападателите му се уплашили и се разбягали . По късно случайна жена видяла мъжа в язовира обадила се на полицията и телефон 112 и Митко е спасен, но премръзнал е настанен в реанимация. Полицията бе вдигната на крак в издирване на похитителите . Трима от тях са задържани сред тях има и жена. Те са от Петрич и струмянското село Микрево. Организаторът на отвличането е обявен за издирване и това е Филип Методиев от Петрич.

Източник: Fakti.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.