Мутрата Венци Боксьора пеел и танцувал докато пребивал жертвите си в Световрачене

0

Венцислав Дамянов – Венци Боксьора, се забавляват докато издевателства над хората от Световрачене, става ясно от обвинителния акт срещу него за хулиганство, с който „Галерия“ разполага.

Боксьора е лежал в затвора за различни престъпления, сега е подсъдим за участие в наркобанда в Специализирания наказателен съд. Освен това го ползват за свидетел срещу групата на сина на Йоско Костинбродския и други дела.

Заради татуирания здравеняк от МВР бяха изчегъртани няколко висши полицаи, защото са го покровителствали, включително и легендата в отдел „Убийства“ Михаил Моллов.

 Преди няколко месеца жителите на близкото до София село Световрачене не издържаха и се оплака в медиите от тормоза, който им налага мутрата. Полицията и прокуратурата веднага се задействаха и Дамянов беше арестуван за пореден път.

Обвинен е за 4 издевателства.

Още през 2017 година в казино в Световрачене пребива мъж без причина. Мъжът молил да спре, мутрата не се съобразил. Удрял го с юмруци по цялото тяло за удоволствие. Докато го измъчва, започнал да пее, пише в обвинителния акт.

Другия побой с „творческа“ част се случила през септември тази година и преляла чашата на търпението на местните. Тогава Боксьора влязъл в местен ресторант, поръчал бутилка уиски още една ракия. Тогава задърпал под ръка управителя, който в този момент вече бил зарязал семейството. Завел го насила в игралната зала, където неведнъж се е гаврил с местни жители. Там започнал да го разпитва за хора от селото и да го бие по главата. Между ударите танцувал. На почивката отново кършил мускулесто тяло под звуците на музиката. Накрая хванал жертват за дрехите и я изправил. Последвал фаталният удар, след който управителят на кръчмата се свлякъл на земята. Тогава Боксьора му сложил верижка на врата и започна да го влачи по земята. Ако бъде признат за виновен ще лежи в затвора поне пет години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.