Болен човек: Саламджията Маджаров пилее луди пари, за да останат внуците му с български фамилии

1

Ново дело за уеднаквяване на имената на децата му с неговите рождени турски имена е завел бившият зет на пловдивския бизнесмен Димитър Маджаров (Сирена и салами). Човекът е решил да сложи край на тази несправедливост веднъж завинаги. Крайно време е децата му да носят неговите имена, въпреки усилията, а и парите на известния им дядо.

Този път зетят предварително си е осигурил подкрепата на турското посолство, Комисията за защита от дискриминация и няколко парламентарни комисии. Не могат да го спрат нито парите, нито връзките на бившия му тъст Димитър Маджаров, още по- малко напъните на разни семейни съдийки Теневи и чадъри Калибацеви от Пловдивския съд.

Очертава се интересна битка, най- вече за сеирджиите, тъй като близки до семейство Маджарови твърдят, че са чували стария Маджаров да се заканва, че по- скоро ще осинови внуците, отколкото да позволи да носят турската фамилия на баща си.

Друго си е да има кой да продължи рода и да не се затрие името. Дори и с българско име- кръвта вода не става. Не може да преживее факта, че внуците му носят турска кръв и затова плаща навсякъде.

Кой ще вземе надмощие и кой ще победи- бащината любов или амбицията на един болен човек

Близки до семейство Маджарови твърдят, че докато си седял начело на семейната софра, леко подпийнал, с чаша вино в ръка, чичо Митко Маджаров обичал да казва,  че децата му за нищо не стават и ще разсипят бизнеса, затова щял да учреди фонд в полза на внуците, в който да вкара целия бизнес. Така хем щял да дисциплинира преките си наследници, хем настройвал внуците си срещу баща им. Или както се казва- който държи парите, той дърпа конците.

P.S. Много приказлива тази балдъза – не може пази семейните тайни дълго време.

1 Коментар
  1. Васил Левски казва

    Аман от тия поръчкови статии. Досадни сте

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.