Ново ресторантско меле с ММА боеца Дани Илиев

0

Бившият на Гери-Никол преби младеж в турски ресторант, полицията отказа да го арестува

ММА боецът Даниел Илиев е спретнал брутално меле в култовото столично заведение „Джанъм”, научи „Уикенд”. Бойният атлет и бившо гадже на тийн звездата Гери-Никол бил в компанията на друг силовак – ММА боецът Георги Валентинов. Останалите на масата му били Мони Делчев – Шарения, подсъдим за нелегален внос на тютюн за наргилета, и депутатският син Емилиян Георгиев.

В късните часове на вечерта на 3-ти декември (петък) солидно почерпен и под въздействието на опиати, Дани Илиев не спирал да се забавлява, навлизайки в личното пространство на клиент на съседното сепаре и приятелката му.
„Дани дойде надрусан, въпреки че беше с колата си и продължи демонстративно да шмърка кокаин и в заведението. Не спря да поръчва балони с райски газ и да се заяжда”, разказва издава източникът ни – очевидец на историята.


След като един от клиентите на ресторанта направил забележка на Даниел да се премести, защото дистанцията между него и приятелката му била изключително малка, професионалният боец Илиев направо озверял. Той налетял на мъжът с тупаници.


„Преби го зверски. Цялото заведение беше в шок”, разказва свидетел на случката в злополучната нощ. Нападнатият мъж веднага повикал полиция, но боецът изобщо не се трогнал и въпреки че изпил солидно количество алкохол, излязъл с напета крачка от ресторанта и отпрашил с новия си джип.
„Дани Илиев стана и най-демонстративно си тръгна. Самочувствието му до голяма степен се дължи и на това, че разполага със служебна карта и има стикер на колата, че е от службите. Мисли се за недосегаем”, разказва пострадалият от него. Нападнатият мъж веднага потърсил свидетели, но никой от присъстващите не се престрашил, макар че по това време ресторантът преливал от посетители. Служителите на заведението също отказали да съдействат.


„Ресторантът беше пълен, но така и не се намери някой, който да е съгласен да говори”, казва източникът ни. Пострадалият поискал да му бъде предоставен запис от камерите на заведението, но собственикът му отказал под претекст, че те не записват, а само излъчват на живо. Дошлите полицаи също отказали да задържат Дани Илиев, макар той все още да бил в ресторанта, когато ченгетата пристигнали.
Това е поредното ресторантско меле, в което дейно участие взима Дани Илиев. Наскоро ММА боецът се сби със Стайко, синът на алкохолния бос Миню Стайков в р-т „Проя“ в „Драгалевци“, а почти всяко посещение на спортиста в някоя от столичните фолк дискотеки завършва с побой.


Преди година ММА боецът попадна на мушката на прокуратурата и МВР заради познанството си с братята Никола и Георги Асенови, арестувани за побоя над разследващия журналист Слави Ангелов. Оказа се, че Дани Илиев е тренирал дълго време бойни спортове с близнаците от групировката „София Запад“, но разследващите не откриха негова връзка с нападението над разследващия журналист. Илиев прекара няколко часа в ареста и бе освободен. Въпреки това ММА боецът все още не може да си получи парите, конфискувани при задържането му – 53 000 лв., тъй като не може да докаже произхода им.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.