Инспектор от НАП е вероятният задържан за източването на милионите от АМ „Хемус“

0

Борислав Колев, роден 1979 г., бивш старши инспектор по приходите от НАП от отдел „Ревизии“, дирекция „Контрол“ на ТД на НАП София, е вероятният „човечец“, задържан за източването на 60 милиона лева от АМ „Хемус“, съобщи BIRD.  

„Информацията е засечена на базата на съобщението на прокуратурата за задържано лице с инициали Б.К. на 42 г., информацията на Свободна Европа, че става дума за бивш служител на НАП, и информацията налична в Наплийкс. Това е единственото лице, служител на НАП, което има инициали Б.К и е родено 1979 г. Борислав Колев има брат близнак Иво Колев, също бивш служител на НАП от дирекция „Големи данъкоплатци и осигурители“, допълват от BIRD.  

Борислав Колев, роден 1979 г., бивш старши инспектор по приходите от НАП от отдел „Ревизии“, дирекция „Контрол“ на ТД на НАП София, е вероятният „човечец“, задържан за източването на 60 милиона лева от АМ „Хемус“.
Информацията е засечена на базата на съобщението на прокуратурата за задържано лице с инициали Б.К. на 42 г., информацията на Свободна Европа, че става дума за бивш служител на НАП, и информацията налична в Наплийкс.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.