КОНСПИРАЦИЯ в Alarma.bg: Служителите на Pfizer, Moderna и Johnson & Johnson освободени от ваксиниране! (РАЗКРИТИЯ на US сайт)

0

Събудете се, идиоти! Ако доброволно сте се подложили на лечението с генетична модификация, известна като „ваксина“ COVID-19 (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca и др.), вие сте били измамени да инжектирате в тялото си вреден, опасен, неодобрен и често смъртоносен продукт. 

Напълно ненужен продукт, който не ви защитава, не ви осигурява имунитет и не предотвратява предаването на вируса, но разрушава имунната ви система, уврежда органите ви, причинява кръвни съсиреци и вътрешни възпаления и ви прави по-податливи на много заболявания, включително рак.

Така започва статия за ваксините на US изданието lewrockwell.com, установи репортер на Alarma.bg.

В текста пише още кои в САЩ са освободени от всички изисквания и наредби за „ваксиниране“:

– всички американски сенатори и представители на Камарата;

– всички служители на Конгреса;

– 6000 служители на Белия дом;

– всички служители на Pfizer (2500);

– Moderna (1 500);

– Johnson & Johnson (120 000);

– 15 000 служители на CDC;

– 14 000 служители на FDA;

Сега виждате ли слона в стаята?

Контролираните от фармацевтичните компании политици, служителите на компаниите за ваксини, корумпираните здравни агенции на CDC и FDA, собственост на Big Pharma, правителствените служители, които налагат смъртоносните инжекции на всички нас… 

Всички те са освободени от задължението да се ваксинират. Те знаят какво има в отровния серум и каква вреда може да причини. Но вие трябва да го приемете или да загубите работата си.

Трябва да си инжектирате генетичния коктейл, ако искате да пазарувате или да хапнете в ресторант. Виждате ли колко безумно и престъпно е това?, пише американското издание.

Цялата статия на английски може да прочетете на този линк:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.