22-годишен джигит лети с аудито си по АМ „Тракия“ с 240 км/ч ВИДЕО

0

Поредната тийнейджърска безумица се появи в социалните мрежи. На видеоклип се вижда как лек автомобил “Audi” се движи по автомагистрала „Тракия“ със скорост от около 240 км/ч., пише trafficnews.bg.

Видеото е публикувано в „Инстаграм” от момиче, а на него са отбелязани двама души, единият от които е шофьора с псевдоним chicho_vanyo. Видно от кадрите, девойката снима клипа, а младежът  шофира. Като за капак има и текст „живи и здрави” последван от смеещо се със сълзи човече.

Въпросният chicho_vanyo всъщност е на 22 години и според негови последователи в социалната мрежа живее в „Кючук Париж”.

Известен е с това, че обича бързите коли и доста често се хвали с клипове, в които акцент е километражът на кола, който отчита над 200 км/ч.

Във Фейсбук младежът е известен с прякора Trap Vanyo, а от профилите му в социалните мрежи става ясно, че бързите коли са му слабост.

„Недопустимо е да се шофира с тази скорост, при положение, че много млади хора умират по този начин”, коментира възмутен гражданин.

Освен най-лошите последици с които може да завърши подобно шофиране, шофьорът може да се сдобие и със солена глоба за подобни безразсъдни действия, сигнализирал за безумието. 

Според закона за движение по пътищата, при шофиране извън населено място, глобата за превишаване над 50 км/ч. е 600 лв., като за всеки следващи 5 km/h превишаване над 50 km/h глобата се увеличава с 50 лв.

Тоест ако бъде хванат да шофира с подобна скорост, младежът ще отнесе глоба за над 1000 лева.

Източник: БЛИЦ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.