Издирват шофьор, избягал, след като помете дърво и рани 3-ма души в Пловдив

0

Неговите спътнички в луксозния джип също се опитали да изчезнат, но са хванати след гонитба с полицията

Полицията издирва водач, предизвикал тежко пътно произшествие в Пловдив, при което той първо блъска един автомобил, после се врязва с висока скорост и буквално отсича дърво с джипа си „Порше“ и накрая спира в оградата на градинка, предава Нова тв. При удара, дървото пада и ранява трима човека – в болница са откарани мъж на 56 години, 49-годишна жена и 15-годишно момиче.

Сигналът за инцидента е получен в 11.15 ч. в неделя. По предварителни данни, на кръстовището между ул. „Славееви гори“ и ул. „Стефан Стамболов“, джип предприел изпреварване на два автомобила и блъснал единия от тях, който вече се бил престроил за ляв завой. След това джипът продължил в насрещното, качил се на тротоар и се врязал в дърво, което паднало върху тримата пешеходци.

След удара колата продължила по пътя си и се сблъскала в ограда на градинка. От автомобила слезли и побягнали водачът и негови спътнички на 31 и 19 години. Двете се заловени от автопатрул на Първо РУ, а шофьорът все още се издирва. По думите на очевидци шофьорът се е движил с превишена скорост и всичко е станало за секунди.

Източник: „СЕГА“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.