Смразяващо разкритие: Убитият в Сливен Божидар чул нещо шокиращо преди да умре от килъра си

0

Родителите на 30-годишният Божидар Иванов продължават да скърбят за детето си. 30-годишният младеж бе убит, а те настояват за доживотен затвор за килъра. 

Първи в ефира на Нова тв проговори Димитър Русчев, татко на убитото момче.

„Очаквам най-тежката присъда. Това е най-лошото нещо, което може да се извърши на този свят. Искам доживотна присъда без право на замяна. Този човек, ако получи 20-годишна присъда и излезе след 15 години, ще направи още поне 2 престъпления. Призовавам министърът на правосъдието и на вътрешните работи да получи този човек даже смърт“, заяви бащата на момчето.

Божидар беше добро момче, което започна да се занимава с фитнес. Това беше неговото хоби и неговият професионален избор занапред. 

„Ревност е явно мотивът. Но ме интересува кой е дал точната дата и час на срещата с момичето. Още от лятото Божидар е бил заплашван. Те двамата не са се познавали. Убиецът му е звънял по телефона, майка му разбра че са му казали, че тя щяла да го целува студен“, каза Русчев. 

„Заплахите дойдоха, когато стана ясно, че моят син има отношения с бившата му приятелка. Очаквах, че виновникът, като види, че двама са щастливи, ще ги остави. Това, което направи е жестоко“, заяви майката на починалия Мария Русчева. 

Източник: БЛИЦ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.