Шуреят на Сако се самоуби пред детето си

0

Огромна трагедия се е състояла преди дни в семейството на крими боса Стефан Бонев – Сако, научи „Уикенд“. Шуреят на някогашният уличен шеф на дрогата в София се е самоубил със законно притежавания си пистолет в жилището си в столичния кв. „Лозенец“ при засега неизяснени напълно обстоятелства.

Трагичният инцидент се е е случил миналия петък вечерта. Тогава Любомир, който е женен за сестрата на Сако, се е прибрал в дома си след продължителен пиянски запой със свои приятели. 47-годишният мъж е продължил с консумацията на алкохол и в апартамента си, като в жилището са били както съпругата му, така и 7-годишния им син.
Малко преди полунощ от апартамента на Любомир е проехтял изстрел от пистолет, свидетелстват шокирани съседи. Според думите им, шуреят на Сако се е прострелял смъртоносно в главата по случайност, докато си е играл под въздействието на алкохола с пистолета си. Съпругата и детето на самоубилия се при нелепия инцидент Любомир не са станали преки очевидци на смъртта му, но веднага след фаталния изстрел са нахлули в хола и са видели с очите си трупа на 47-годишния мъж.


Загиналият от собствената си ръка Любомир е женен от близо 15 г. за сестрата на Стефан Бонев – Сако. Шуреят на смуглия наркобарон никога не се е занимавал с наркодейност и не се е забърквал в крими дела, свидетелстват познатите му. Любомир, заедно със своя брат, управляваше строителна компания и бе финансово подсигурен.
„Категорично не става дума за планирано самоубийство, а за злощастен инцидент, повече няма какво да се добави…“, коментира пред „Уикенд“ приятел на трагично загубилия си живота шурея на Стефан Бонев – Сако.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.