Венци Боксьора в депресия, скоро влиза в затвора

0

Венци Боксьора от Световрачене трепери за живота си, твърдят хора от селото до София, където доскорошният страшен дерибей е под домашен арест заради тормоз над местните жители, писа „Галерия“.

 Повече от три седмици Световрачене и околните села са под полицейска обсада. Униформени патрулират денонощно по улиците и често навестяват рецидивиста, който е подсъдим за участие в наркобанда.

“ Хората вече не се страхувате ходят спокойно по улиците. Терорът изчезна“, разказва мъж от съседното на Световрачене – Войняговци, където Венци боксьора живее и е заключен в къщи.  В околността вече усилено се говори, че Дамянов е в депресия и не бил вече същият човек. Малкото негови приятели, които го посещавали у дома, вече избягвали да му ходят на гости.

 В началото на октомври бандитът от кариерата нашумя след серия от издевателства над хора от Световрачене, които станаха известни с видео, разпространено в социалните мрежи и телевизиите. МВР и прокуратурата се задействаха, а боксьорът беше арестуван с повдигнати две нови обвинения. Многото висящи дела срещу него са гаранция, че този път ще влезе в затвора, убедени са криминалисти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.