Край на спекулациите! Няма следи от наркотици в кръвта на Денис Теофиков

0

Няма следи от наркотици в кръвта на загиналия трагично музикант Денис Теофиков. Такива са резултатите от следствието, разкри поп-фолк певицата Кали пред Нова.

„Приех това интервю, защото ще говоря от името на родителите на Дени. Много съм близка с тях. Не им е приятно да се спекулира с обстоятелствата около смъртта му. Тече следствие, което не доказва нито самоубийство, нито инцидент. Сега е моментът да говорим за желанието на младите да се сдобият със слава, за цената на популярността, за състоянията в които изпадат младите хора“, каза певицата.

Кали също разказа, че младежът е бил в депресия преди да се случи инцидента. „Всеки млад творец, който не е оценен, изпада в подобни състояния“, поясни тя. По думите й тя и колегите й са длъжни да уведомяват продуцента си за музикалните си изяви.

„Появиха се чатове от приятели на Денис, в които пише, че той е пял без знанието на неговите продуценти и се е притеснявал от това. В случая при Денис не знам за какво става въпрос. Родителите му също не са били запознати“, обясни фолкдивата.

Стана ясно и че в памет на Денис родителите му са решили да основат фондация на негово име за талантливи деца.

Източник: Kriminalno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.