Сензационни чатове на Денис Теофиков издават на какъв тормоз е бил подложен (СНИМКИ)

0

Все повече хора искат справедливост за смъртта на 21-годишния Денис Теофиков и с всеки следващ ден проговарят още и още близки до певеца, а картинката започна да се изяснява. 

Още първите минути след фаталния край на Денис Теофиков се заговори, че е бил подложен на психически тормоз от продуцентите си и вероятно това е довело до решението му да се самоубие. Хора от шоубизнеса открито разказаха на какво изпитание е бил изложен Теофиков. Продуцентът му пусна скрийншот между двамата, с който се опита да си измие ръцете, но истината отново си проправя път. Изплуваха скандални чатове на Денис, които доказват всички слухове до момента за упражняван тормоз от страна на музикалната му фирма. 

Потвърждение на новината ни, че Денис не е имал свободното право да ходи, където си поиска, се потвърждава и от един негов чат. Младият певец е бил на участие на колежката си Алисия, която го изкарала на сцената да изпее една песен. На другия ден се появили техни снимки, а той помолил да бъдат изтрити, тъй като не искал продуцентите му да разберат, че е излизал. Още по-малко, че си е позволил да изпее една песен без да отчете хонорар във фирмата. 

Появи се и още една скандална комуникация на Денис с негови почитатели. „Казаха ми, че трябва да следвам само хора от фирмата и трима близки приятели“, оправдал се Денис защо не може да следва в Инстаграм повече хора. И пояснява, че ако не спази уговорката, ще има глоба./show.blitz.bg

Източник: БЛИЦ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.