Съседи за кървавата любовна драма в Пловдив: Имало е мозък и кръв навсякъде

0

Взела е гира, те имат вкъщи, защото Божан поддържа форма, и така е замахнала срещу него, че му е отнесла главата. Чух, че направо му е размазала мозъка. Навсякъде било кръв и мозък. Така 35-годишен развълнуван мъж, който живее до окървавения апартамент в Кючука, коментира зловещото убийство от четвъртък. По думите му, полицаите работили с часове. Всички съседи си били показали главите от терасите или зяпали през шпионките на вратите си, за да наблюдават какво се случва.

Пенсионер, който стои на пейките отсреща пък посочи, че двамата били заедно, но тя често му вдигала скандали. „Говори се тука, че залюбил друга и неговата разбрала“.

„Трагедия. Пълна трагедия. Никой не заслужава да умре така. Чухме, че здраво го е удряла по главата и го зарязала. Станахме зверове, много лоши хора“, коментира група от баби, които всеки ден си хортуват до окървавения блок, пише „Марица“.

На метри от него има детска площадка. Майките с малки деца не смеят и дума да обелят за зверското убийство, за да не подплашат малките. „Не е за разправяне“, коментираха лаконично те.

Така или иначе мотивите за убийството остават неясни. Дали става въпрос за семеен скандал и ескалация на напрежението или за целенасочени действия от ревност, никой не може да каже. Липсват и подробности от страна на прокуратурата. Хората, живеещи в близост до Красимира обаче са категорични – осъждат убийството и се чудят кой би бил способен на такова нещо. „Това е работа на дявола. Вярващ не може да си тури такъв грях“, коментират още бабите пред блока до Събота пазара.

Източник: Kriminalno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.