Перверзно: 50-годишен бизнесмен от Карнобат си поиска секс от 13-годишна

0

Над 15 бургаски тийнейджъри се включиха в безпрецедентната акция по изобличаването на педофили. За 20-ина дни те вече имат заловени 8 извратеняци, които идват на срещи с момчета и момичета, за които са съвсем наясно, че не само са не са пълнолетни, но са и под 14 години, пишат от Флагман.

„Вдъхновихме се от Ален Симеонов, защото Бургас не е много по-различен от София. И тук има педофили, които всеки ден тормозят деца. Използваме същия модел – регистрираме се в популярни сайтове, не правим първата крачка никога, а тези, които ни пишат още в началото ги предупреждаваме, че сме под 14 години. Това обаче не ги спира. Дори напротив!“, каза Мариян Кьосев, който е сред основните организатори на акцията.

Ловците на педофили разпространиха и няколко клипа.

В първия от тях, мъж на 50 години от Карнобат, собственик на фирма, иска секс от момиче, представящо се за 13-годишна. Кадрите, които ловците споделят, показват и изключително арогантното поведение на извратеняка, който идва със служебния бус и дори се хвали какъв бизнес имал и колко човека работили за него.

Уредил си е среща с момиче, което още в началото му е казало, че е на 13 години и директно го е попитало дали това е проблем за него. „Не, не е!“, казва Станимир, след което се обръща към момичето с контра въпрос: „Ти какво си търсиш тук, някой батко да ти вземе девствеността ли?“.

Пред ловците той изтрива профила си в сайта Елмаз, където се представя за Георги Иванов, сложил е снимка на младо момче.

Източник: Fakti.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.