Безумие! Сводници прибират по 20 лв. за секс без презерватив с 12-13-г. сирачета в „Люлин“

0

Непълнолетни деца от социалните домове проституират в столичния квартал „Люлин“ и в района на Централна гара, съобщава „Телеграф“. Децата са около 12-13-годишни и бягат от приютите всяка вечер, за да продават телата си срещу 20 лева.

Непълнолетните момичета и момчета са склонявани да проституират от сводници с прякорите Дебелия, Джуджето и Журналиста, за да изкарват пари. Повечето са от социален дом, намиращ се в столичния квартал „Люлин“, където децата системно са измъчвани и изнасилвани. Това разказа Тодор Стефанов, който от години разследва подобни случаи, а самият той е възпитаник на социален дом и е бил свидетел на ужасяващи неща.

Цената за секс без презерватив е 20 лева, а пък за свирка само 5 лева. На този ценоразпис непълнолетните се съгласяват, за да изкарат пари, които обаче дават на тримата сводници, а за тях не остава почти нищо. Определени деца дори са ХИВ позитивни и разнасят СПИН сред нищо неподозиращи мъже, които ги наемат по обяви през тайни групи във Фейсбук.

Дебелия, Джуджето и Журналиста обикалят социалните домове и примамват децата. На едни дават лакомства, на други пари и дрехи, трети пък, вече покварени от наркотиците, биват зареждани с дрога. Човекът с прякора Журналиста преди години е работел в пловдивска медия.

Главният в бандата е 45-годишен мъж с множество криминални регистрации, известен в цял „Люлин“ с прякора Дебелия. Джуджето е 48-годишен и има ролята на шофьор и разводач на малолетните проститутки по адреси на баровци.

Дебелия зарибява малки момчета и момичета от години, а неговото досие започва в далечната 1992 година, когато е задържан за опит за убийство.

Това разкри източник от СДВР, пожелал анонимност. През 2020 година в апартамента на Джуджето в „Люлин“ е открит трупът на 13-годишно момиче, което е изнасилено. Заключението на съдебномедицинската експертиза е било, че момичето има разкъсвания вследствие на полов акт.

През това време всички свидетели си задават въпроса защо насилникът е на свобода и не е задържан. Последният случай е с 11-годишно дете, което е похитено в метрото.

Дебелия води децата собствения си апартамент, който използва и за терен за сексуални услуги. Първоначално ги храни и облича, а след това в замяна започва да прави секс с тях и така постепенно ги покварява и прави проститутки. Тези, които не се подчинят доброволно, пък биват насилвани.

„Деца са подавали показания срещу него и са разказвали потресаващи подробности за изнасилванията“, разказа Тодор Стефанов.

След среща със заподозряната банда децата често са подавали сигнали в службите, но така и няма обвинения за никого от бандата, Имали са и сайт за детско порно, който е бил разкрит и затворен от ГДБОП преди няколко години.

Оттогава имат дело, но все още не е приключило в съда. Момче на 15 години, станало жертва на педо-филска мрежа, както много други такива момчета, разказва, че Дебелия го е завел в апартамента си и го е заключил.

След това му е казал, че много го харесва и иска да спи с него, но момчето му е отказало. „Тогава Дебелия обясни, че щом не става с добро, ще стане с лошо“, разказва още Теодор Стефанов.

След отказа момчето е било ударено няколко пъти, след което тормозът над него е започнал и в крайна сметка е склонено да проституира.

Източник: Kriminalno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.