Разследват откъде са парите на показно убития Георги Христов – Тинето

0

Разследващите търсят мотив за показното убийство на 44-годишния Георги Христов – Тинето в годините след 2018 г., когато той е бил освободен предсрочно от затвора, научи “Труд”. Работи се по няколко версии, като най-малко вероятната е, че мъжът е бил застрелян заради стари вражди от времето, когато се е крил в Испания.

Засега не е ясно откъде са парите му и с какво се е занимавал бандитът, който излежа присъда за смъртта на счетоводител, когото убил при въоръжен грабеж във фабрика в Харманли.

Криминалистът Ботьо Ботев, който тогава е разследвал престъплението, смята, че е рано да се огласяват версии, защото няма достатъчно събрани данни. Той посочи като грешка на килърите подпалването на колата им, в която вероятно са останали следи.

Светлина за битието на Тинето през последните две години може да хвърли жена му Ева Кралева. Тя качи във Фейсбук сърцераздирателен пост, в който благодари на мъжа си за грижите ѝ към нея и детето им, както и семейни снимки. От профила ѝ става ясно, че двамата, заедно с бебето им, са изкарали целия август в луксозен хотел в курорта Лозенец.

Източник: „ТРУД“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.