След нападение над жена: Арестуваха страшилището Венци Боксьора

0

Известният в ъндърграунда Венцислав Дамянов – Венци Боксьора е задържан, след като нападнал жена в петък и потрошил кръчма с брадва в софийското село Световрачене, пише „Телеграф“.

Бокьора е задържан неколкократно от полицията, като дори е считан за участник в организирана престъпна група за производство и пласиране на наркотици. Страшилището от Световрачене, както е известен Боксьора, обаче досега винаги отървава кожата, защото е станал прокурорски свидетел. Хора от подземния свят дори твърдят, че е пропял и срещу Митьо Очите.

Миналия петък в казиното на хотел „Къщата“ в Световрачене Венци Боксьора се заканил на Г. В. с убийство, като хванал за косата и ѝ казал: „Ще стане страшно с теб“. Това заканване е възбудило страх у Г.В.

Жители на Световрачене твърдят, че подобни прояви на Венци Боксьора в селото са почти ежедневие, а собствениците на заведения и игрални зали в района все по-често започват да използват услугите на частна охранителна фирма в опит да не си създават неприятности с известния кримигерой.

Той е в ареста до 72 часа с прокурорско постановление.

Източник: Kriminalno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.