Бизнесмен твърди, че Бойко Борисов го е отвлякъл – в предаването на Цанов (ВИДЕО)

0

Бизнесменът Веселин Денков, собственик на ресторанти като „Воденицата“ и „Лебед“ твърди, че е отвлечен с поръчка от Бойко Борисов в първото си цялостно интервю и след престоя в затвора. Срещу него има обвинения за поръчителство и финансиране на убийство, лихварство и плащане на протести с пари на Васил Божков – Черепа.

Бил ли е изнудван от хора на прокуратурата Иван Гешев, колко подкуп са му искали, той разкрива в предаването на Станислав Цанов в Youtube. Много сериозно звучи частта, в която се говори за запис на разговор с Яне Янев и как когато в България стигнеш до определен размер на бизнеса, влизаш „в прожектора“ на тези, от които зависят нещата в страната. Категоричен е, че в България като пораснеш, трябва да си под светлината на прожекторите, за да имаш някаква защита.

Според мен прокуратурата изнудва хората и ги отвлича, и ги ограбва“, каза Денков. Той заяви, че ако някой не може да си плати заем, който той е дал, заемът се връща по законов път, през съда и съдебен изпълнител. Но същевременно призна, че „щял да излъже“, че не събирал заеми по друг начин, но било „в миналия век“ – сега такова нещо било безумие. Мис България Ивайла Бакалова говори за записите със скрити камери, къщата на Бойко Борисов в Барселона и предизвиква Борисов да си направи тест за бащинство. Цанов изрежда на Денков имена на крими герои от близкото минало, за които той дава своята оценка.

На въпрос към Ивайла Бакалова дали някои от тези мъже са имали нездрав интерес към нея, тя отвръща, че много внимателно подбирала мъжете в живота си и гледала да не се държи така, че да предизвиква нездрав интерес. Денков изрази опасения за живота на Бакалова, защото Борисов е заплашил, че ще я „размаже“. А за богатството си казва, че ДАНС му казали, че има 160 млн. евро „закопани някъде“. Давам 95% от тях, ако е така – парите непрекъснато са в обращение, уточни бизнесменът.

Източник: Actualno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.