Родителите на починалия Теодор: Болницата в Пловдив е фабрика за смърт

0

Болницата в Пловдив е фабрика за смърт. Това казаха по Нова ТВ родителите на починалия 18-годишен Теодор. Ето какво още разказаха те: „Остра сърдечна и дихателна недостатъчност, усложнение е. Но какви са причините за смъртта, не е посочено в епикризата. Възмутени сме от становището на болницата. За нас тази смърт е безспорно убийство.“

„Може да има транспортно произшествие, защото е бил на капака на автомобила. Но грозното е, че се твърди, че ние сме го завели твърде късно и че неговото положение се е усложнявано. Това не е вярно.

Той няколко пъти е повръщал, прибира се с автомобил на приятел, отива да се подстриже, прави си тоалет. Каза, че е изморен и го боли глава.

В епикризата не пише, че е в тежко състояние. Не е вярно, че той е претърпял черепна травма. Това не е вярно, дори са снимани и прешлените. Комисията, която твърдят, че са сформирали след приема, твърди, че ще се проведе консервативно лечение. Наистина лекарят се колебаеше дали да го приеме или да го остави вкъщи. Но реши да го остави 3-5 дни. В деня на смъртта каза че ще го изписват, защото лечението дава резултат.

Ние наричаме фабрика за смърт болницата. Много хора изразиха становище за болницата. Нито един положителен коментар. Вероятно има прекрасни лекари и излекувани хора. В случая персоналът със своето поведение доведе до смъртта на детето ни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.