Кучето на кървавия готвач Деян Дичев вие злокобно всяка нощ

0

Хората в централната градска част на Бургас са отвратени от находките в двете шахти на градинката пред блока му

Семейства от жилищния блок на бургаската улица „Шейново“ №46, в градинката на който бяха намерени пръснати останки от тялото на 47-годишната брокерка Теодора Бахлова, зверски убита, разчленена и потопена в бидони с разяждаща течност, алармират, че през последните две седмици изобщо не могат да мигнат нощем, пише Флагман. 

„Във вх. „Б“, още след като се стъмни и до зазоряване, непрекъснато вие куче – злокобно и сякаш предвещаващо нова смърт. Животното е толкова неспокойно и толкова пронизителен е воят му, че дори и съседите от отсрещните блокове не могат да заспят.

Ситуацията, в която сме, е много деликатна, защото това е домашният любимец на наемател от вх. „Б“, свързан с двете убийства – на Бахлова от октомври м.г. и на 28-годишния Юмер Мехмед – от 4 август т.г. Кучето явно страда след ареста на своя стопанин. В квартирата е неговата жена, но явно на нея това не й пречи, ние обаче сме като в поредна серия от филм на ужасите.

Надяваме се чрез медията ви да подсетим тази жена, че най-малкото, което би могла да направи, е да изведе домашния им любимец от тук“, жалва се съсед от горен етаж на този вход, който сподели общото мнение на още десетина семейства, готови на подписка по случая. Хората обаче не знаят към кого да насочат тревогата си като инстанция. 

Очевидно става въпрос за кучето на 46-годишния готвач Деян Дичев, който бе арестуван в края на август т.г. след серия доказателства за бруталните му действия по разфасоването, укриването на останките от двете тела, прилежното скатаване на пистолета и „почистването“ на местопрестъпленията.

Той засега е със смущаващо леко обвинение за лично и вещно укривателство в най-нисшето стъпло на държавното обвинение – Районната прокуратура. Вече близо месец МВР и магистратите са притихнали по отношение на разследването – докъде са стигнали в разплитането на реалната картина по подготовката, реализацията и укриването на двете безпрецедентно тежки убийства. 

Хората в централната градска част на Бургас са отвратени от находките в двете шахти на градинката пред блока на Деян Дичев – на два пъти криминалисти и експерти от Базовата научно-техническа лаборатория на МВР, в рамките на 2 седмици, с фекалки изпомпваха кости, за които вече е доказано, че са на Бахлова.

А в зеленчуковия магазин на ъгъла на същия блок са били оставени и бидоните, от които Дичев периодично е вадел части, за да ги пуска в шахтите.

Засега той е проговорил само за „порциите“ в градинката пред дома му, както и за местонахождението на друга част от Бахлова, заровена, очевидно с негово участие, в кв. 12 на Гробищата. 

Към този момент по-тежко е положението на „шефа му“ –бизнесменът Станимир Рагевски, популярен като един от най-богатите хора от сделки с недвижими имоти. 

Източник: БЛИЦ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.