Христо Стоянов – Лещата е задържан за блудство с 11-годишно ученичка

0

37-годишният Христо Стоянов, по известен в града с прякора Лещата, е извергът, който на 16 септември т.г. опита да изнасили 11-годишна ученичка. Опитът за грозната гавра е станал в най-големия жилищен комплекс „Меден рудник“, съобщават от Флагман.бг.

Около 21 часа, когато тя се прибирала към дома си след разходка с кучето си, Христо я издебнал и буквално я нападнал, след като влязла на партерния етаж в жилищен вход. Насочил нож към ученичката, опрял 10-сантиметровото острие във врата ѝ и започнал да я опипва по най-отвратителния начин. Обзета от ужас, тя не могла да издаде нито звук или да извика за помощ.

Лещата продължил с блудствените действия и дори събул гащите ѝ. В продължение на няколко минути момичето се опитвало да се измъкне от лапите на нападателя си. Накрая успяла и побягнала с всичка сила.

Благодарение на светкавичните действия на полицаите от Четвърто РУ-Бургас, Христо е задържан, а ножът е бил намерен в апартамента му в блок 92 в същия комплекс. Лещата бил скрил оръжието си над гардероба в спалнята си.

По информация на Флагман.бг, срещу Стоянов е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Лещата е опасен рецидивист, в досието му има още няколко случая на нападнати жени с цел блудствени действия.

За опита за изнасилване на малолетното дете, което от закона е определено като тежко престъпление, Христо може да получи наказание от 5 до 20 години затвор.

От данните и справката за съдимост на Христо става ясно, че за последното той е бил осъден през 2015 г., като присъдата му също е била обвързана със сексуални действия с непълнолетно лице. Тогава е бил пратен в затвора за срок от четири години и осем месеца, изтърпяно на 01.03.2019 г.
Тогава изнасилвачът Лещата бе паникьосал стотици жени в бургаския ж.к. „Меден рудник“, тъй като в среднощните му нападения попадаха различни жертви, имаше дори по няколко на ден. Част от жените бяха хапани и удряни.

Източник: Fakti.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.