Ужас! 22-г българин закла баща си и 12-г си сестричка в Ню Йорк (СНИМКИ)

0

Майкъл Андреев-младши е опериран, а след като го изписали от Университетската болница в Сиракуза е арестуван

Млад мъж уби собствения си баща и по-малката си сестра в дома им в Джорданвил, съобщиха шерифи в щата Ню Йорк. 

22-годишният българин с US паспорт Майкъл Андреев-младши е арестуван за предполагаемо убийство на своя съименник и баща Майкъл Дж. Андреев -старши на 67 години и 12-годишната София Трусова, която е сестра на Майкъл, пише Law&Crime. 

Властите заявиха, че са задържали заподозрения, след като той е бил изписан от Университетската болница в Сиракуза.

Шерифите съобщиха, че са отговорили на сигнал от 1402 State Route 167 в неделя в град Уорън по повод намушкване. 

Открили Андреев-старши и Трусова мъртви на мястото на местопроизшествието. Властите откриха Андреев-младши в предния двор с разкъсване на врата. Той бил транспортиран по въздух в болницата, където е опериран и е в стабилно състояние. И тримата са живели в дома, казаха от полицията.

Майкъл Дж. Андреев-младши беше арестуван, след като бил изписан от университетската болница Upstate. Впоследствие той е въведен в съда на град Хъркимър и е върнат в затвора на окръг Хъркимър без гаранция.

Андреев-младши е арестуван по две обвинения за убийство от втора степен и по едно обвинение за престъпно притежание на оръжие от четвърта степен. Разследващите не разкриха информация за предполагаемия мотив или събития, довели до намушкванията. Говорителят на полицията в щата Ню Йорк, полицай Джак Л. Келър, заяви пред Law & Crime, че няма повече налична информация.

Не е ясно дали Андреев има адвокат.

Другите двама братя Андрееви са взели спешен отпуск, за да се върнат у дома и да се погрижат за оцелелия си 9-годишен брат, съобщиха от кампания на GoFundMe, набираща средства за семейството.

Докато единият от братята следвал в Американския университет в България, другият се обучавал в Американските военовъздушни сили в Щатите. Кампанията GoFundMe е събрала $ 5,500 от необходимите $ 75,000 към сряда. Тя е предназначена за покриване на разходите за погребение, пътуване и за подпомагане на грижите за по-малкото дете.

Превод: БЛИЦ

Източник: БЛИЦ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.