Кристиян Коев попиля политиците, нарече ги мошеници

0

Ще повярвам на тези политици, които направят стъпки към промяна, в която българския гражданин е център на внимание за повишаване на жизнения му стандарт, за подсигуряване на добро здравеопазване и култура на хранене, за да е здрав и дълголетен, грамотен и мислещ и да разчита на справедлива съдебна система, казва Кристиян Коев.

 Ще задам един въпрос на всички политически формации и най – вече на Петков и Василев! Всички обещавате увеличение на пенсии и заплати! И когато ги повишите предварително, са изядени от по – голямата инфлация. Защо не прокарате законодателни промени, че заплатите и пенсиите не се актуализират в зависимост с инфлацията? И, ако има повишение за добър стандарт на живот, то да е над инфлационните проценти!? В противен случай само заблуждавате хората, че увеличавате достойно заплатите и пенсиите им.

Не е възможно един човек да дава половината от месечното си възнаграждение за комунални разходи.

 И това са хора, които се смятат неправилно за средна класа. Какво става с по – голямата част от народа, който тъне в мизерия? Обяснявате за здравеопазването, че щяло да има реформи. Административните реформи са работа на държавата, но това хората да са лекувани бързо и адекватно, защото си плащат осигуровките, зависи само от политическата воля на законодателя. Кога здравето ни няма да е просто бизнес? Кога превенциите за здравословно хранене и начин на живот ще станат приоритет? Това зависи от вас, иначе всичко останало са думи за замазване на очебийното. Кога ще имаме справедливо законодателство? Лобистките игри не касаят обикновения човек!

Кога ще направите учебната система за децата наистина безплатна?

В момента голяма част от родителите не могат да смогнат с парите, които трябва да плащат покрай учебния процес и извън училищни дейности. Да не говорим за сигурността на децата пред училищата, където се продават наркотици и се разхождат убийците на бъдещите поколения. Когато реално направите стъпки към тези промени, тогава ще ви повярваме! До тогава си оставате просто шарлатани!

А за справяне с демографската криза не може да става дума докато младите хора нямат спокойствието за бъдещето си. 

Запретвайте ръкави, защото в противен случай рискувате да приключи търпението на хората, а в историята това е водило винаги до граждански войни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.