Брутално! Непълнолетен с нож опита да изнасили 11-годишно момиче

0

Ненормална за малолетни деца случка – заплаха с нож и опит за изнасилване в най-големия жилищен комплекс „Меден рудник“ вдигна на крак полицейските служители в Четвърто РУ. Грозната гавра е станала на 16 септември, малко след 21 часа, във вход на блок 602 в комплекса, а жертвата е 11-годишна ученичка, съобщи Флагман.бг от свой достоверен източник.

В четвъртък вечерта, когато момичето се прибирало към дома си, е било причакано от непознато момче. Цялата сцена се разиграла на партерния етаж в блока, непосредствено след затварянето на входната врата. Непълнолетният нападател извадил нож с 10-сантиметрово острие, размахал го в лицето на жертвата си, приклещил я в ъгъла и започнал да я опипва по тялото. Обзета от ужас, 11-годишната ученичка не могла да издаде нито звук или да извика за помощ.

В продължение на няколко минути момичето се опитвало да се измъкне от лапите на нападателя си. Накрая успяла и побягнала с всичка сила.

Бургаската полиция е действала светкавично и само за няколко часа вече е имало задържан за жестокото престъпление срещу малолетното дете. Бил е претърсен апартамента на семейство, където е растял 14-годишният вече оформен извратеняк. В спалнята му в имота е било открито оръжието – сгъваем 20-сантиметров нож с 10-сантиметрово острие.

Момчето е било задържано за срок до 24 часа. Към момента не е ясно дали е дало обяснения.

Източник: Kriminalno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.