Биляна Петрова: Трима души, вероятно от КПКОНПИ, ме заплашваха с убийство

0

Ще разпитваме пиара на Иван Гешев Веселин от „Правен свят“ във връзка с нарушения и кой му е изпратил материали, които той незаконно публикува. В една правова държава щеше прокуратурата да го разследва за престъпления, но в нашата мила държава той затова е награден да стане пиар на главния прокурор. Това коментира бившият зам.-кмет на кв. Младост Биляна Петрова в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич“.

„Това е началото на битката, следващото заседание е на 29-и септември този месец. Вариантите са различни, може да потвърдят присъдата, може да е намалят. Ние сме абсолютно невинни и знам какво съм направила. Третата възможност е да се съгласят, че предните състави са били незаконни и да върнат делото за ново разглеждане“, коментира още Петрова.

„Лъжите бяха лично към мен, че аз лично съм взела парите от Дюлгеров и съм ги сложила в дамската си чанта. Трима човека заплашваха мен и детето ми с убийство, за да призная това нещо, най-вероятно от КПКОНПИ. Единият от тях се казваше Деньо Денев“, каза още тя.

Върховният касационен съд промени мярката на Биляна Петрова от „домашен арест“ в „парична гаранция“ в размер от 8000 лв.

Върховните съдии се мотивираха с влошеното й здравословно състояние, както и това на нейната майка, за която тя трябва да полага грижи.

Съдът се съгласи с довода, че прекомерно дълго Петрова е била и в ареста, и под домашен арест. Прокуратурата се съгласи. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.