Джипът-убиец на Хамстера ръждясва в Рила планина

0

Джипът, в който загина Антон Петров – Хамстера след полет в 40-метрова пропаст по време на офроуд преход, още не може да бъде изтеглен от спасителните служби. Преди дни планинар публикува снимка на смачканото като хармоника 3-тонно возило, което ръждясва в Рила планина в местността Илийна река.

Високопроходимият офроуд джип на Антон Петров може и да остане завинаги в планината, тъй като операцията по изтеглянето му е почти невъзможна, скъпоструваща и изискваща използването на кран и тежкотоварни подемни машини. Падналият в 40-метровото дере джип осуетява и възможността да бъде направена техническа експертиза на возилото, за да се установи как точно се е случил инцидента, писа Уикенд.


Антон Петров – Хамстера, нашумял като съпроцесник и дясна ръка на Алексей Петров по делото „Октопод“, намери смъртта си на 31 юли късно вечерта, след като офроуд джипа му се преобърна в стръмно дере в местността Илийна река край град Рила и падна в пропастта. Хамстера е бил изваден жив изпод смазаните ламарини на возилото си, но няколко часа по-късно е починал от тежките и несъвместими с живота травми.
Други трима човека от свитата на Антон Петров също пострадаха по време на акцията по спасяването му, в която участваха над 30 човека. Докато се опитвали да стигнат до него с въжета, някои от приятелите му също паднали от високо. И до сега остава неизвестно защо съратниците на Тони Хамстера са повикали спасителните служби и екип на Гражданска защита с двучасово закъснение.


По ирония на съдбата, Антон Петров загина само 10 дни, след като силовият застраховател бе напълно оправдан по мегаделото за рекет „Октопод“. В края на юли на втора съдебна инстанция магистратите от Апелативния специализиран наказателен съд напълно оневиниха Хамстера, заедно с бившия командос и екс съветник в ДАНС Алексей Петров като началници на сраснал се с държавата мафиотски синдикат.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.