Разпитват Митьо Очите за разфасованите Юмер и Теодора Бахлова

0

 Димитър Желязков – Митьо Очите, ще даде свидетелски показания по разследването на убийствата на Юмер Мехмед и Теодора Бахлова, пише ексклузивно „Галерия“.

 Обвиняем е бизнесменът от Бургас Станимир Рагевски, който е застрелял младежа и жената. Бахлова е  убита, нарязана и натопена в киселина през октомври миналата година, а Юмер е разстрелян, разфасован, и останките му изхвърлени в езеро до града през август.

Причината Митьо Очите да бъде включен в списъка на свидетелите е, че една от жертвите е негов познат И двамата са подсъдими по делото срещу бригадата на Очите за дрога, изнудвания и палежи. Според данните от делото хората на Митьо Очите искали да монополизират погребалния бизнес в Бургас.

 За целта трябвало да респектират конкуренцията. За един от случаите се твърди че Юмер Мехмед е взел пари от близък на Очите, за да подпали катафалката на непокорни собственици на траурна агенция. Така Мехмед влиза в мегаделото срещу несебърски Ал Капоне.

Всъщност Митьо Очите и Юмер Мехмедов се познават бегло, разкрива източникът на „Галерия“.

 Двамата били части от различни вселени. Единият е властелинът на региона и Слънчев бряг, другият момче от интернат, който през целия си живот прави компромиси със себе си и прекрачва закона, за да спечели пари и да живее нормално.

Всъщност Юмер Мехмед винаги е бил по-близък до Станимир Рагевски и в миналото бил нещо като негово момче за всичко.

Той е знаел за убийството на Теодора Бакалова през миналата година.

Тя е ликвидирана малко след като Юмер  е пуснат от ареста, по обвинение като част от бандата на Митьо Очите. Предполага се, че той е искал пари от Станимир Рагевски, за да мълчи за ликвидирането на Теодора и затова е бил убит.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.