Изчезна и жената на наркобоса Жарко Момчилович

0

 Мистерията с безследно изчезналия сръбски мафиот Жарко Момчилович се заплита все повече. Жена му Мария, която живее България също е напуснала страната и никой не е чувал за нея, пише в новия си брой „Галерия“.

Жената има основна роля Момчилович да бъде освободен от ареста в началото на април. След това избяга от страната и това стана повод за поредната престрелка между прокуратурата и съда.

Жарко бе арестуван в началото на февруари заради канал за трафик на хероин от Близкия изток през Турция, България и западна Европа, крайната спирка на дрогата е САЩ. Още тогава службите казаха, че подобен канал се разбива за първи път. Освен Момчилович и бях арестуван и неговите помагачи. Той обаче не бе обвинен, защото от САЩ го поискаха официално, да го съдят там. Софийският градски съд обаче го освободи заради болно сърце и наложителна операция. След като помирисал свободата,

Жарко Момчилович, който е член на Земунския клан в Сърбия, избяга и още не е намерен.

Два месеца след изчезването на опасния бандит, контролирал голям канал през Балканите за трафик на хероин, изчезна и съпругата му Мария. Докато тя била в България, службите следили комуникациите й с Жарко с надежда да прихванат Жарко, но това не се е случило. Името за Жарко Шарко от години се свърза с наркотрафик през България. Още през 2010 година той е арестуван след престрелка в наето от него жилище. Осъден е условно  и изгонен от България, но след това се връща с фалшива самоличност.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.