Зверство! Педофил укривал дете в шкаф повече от две години

0

Мъж беше осъден днес на 9 години затвор в Германия за тежки сексуални издевателства над тийнейджър, който случайно бил открит в стенен шкаф в дома му две години след изчезването си, предаде Франс прес, цитирана от Нова телевизия. Намирането на момчето през 2019 г. стъписа цяла Германия и напомни за случая на Наташа Кампуш – австрийска тийнейджърка, държана от похитителя си 8 години преди да успее да избяга през 2006 г.

Съд в западния германски град Бохум осъди педофила Ларс Х. на 9 години зад решетките, но му отне правото да подаде молба за условно освобождаване, което на практика, съгласно германското законодателство, го осъжда на доживотен затвор. 46-годишният мъж бе признат за виновен по обвинения в сексуално малтретиране на Марвин К., когото държал в дома си от средата на 2017 г. до момента, когато случайно момчето било открито случайно през декември 2019 г.

Проблемно дете, изпратено в интернат за малолетни, Марвин К. изчезва през юни 2017 г., когато е бил на 13 години. Тийнейджърът е открит в дома на Ларс Х. в западния град Реклингхаузен, укрит в шкаф, по време на полицейско претърсване по подозрение за притежаване на порнографски материали.  По време на досъдебното производство Ларс Х. признал, че е имал сексуални контакти с Марвин К., но твърди, е те били по инициатива на момчето. Марвин е бил поканен да свидетелства по делото при закрити врата. След като бил намерен в дома на педофила, той е настанен в в специализирано заведение за получаване на психологическа помощ. В периода преди момчето да заживее в неговия дом, педофилът му давал пари и цигари.

Тъй като разследването на изчезването на Марвин било в застой, майката и сестрата на тийнейджъра отправили молба към потенциални свидетели в популярното предаване „Aktenzeichen XY“, което се опитва да разреши случаи на хора в неизвестност.

Източник: Actualno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.