Екшън в Пазарджик! 19-годишен стреля в магазин и сви оборота

0

19-годишен младеж, въоръжен с газов пистолет, е бил задържан, след като е нападнал продавачка в денонощен магазин в Пазарджик, успял е да открадне 500 лв. от оборота на търговския обект и е избягал.

„Извършителят е разкрит и задържан“, съобщи говорителят на пазарджишката Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов. Действията по разследване са осъществени под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Около 03.30 ч. на 30 юли непознат млад мъж влязъл в денонощен магазин, собственост на 36-годишен пазарджиклия. Среднощният посетител извадил газов пистолет, произвел изстрели и с помощта на физическа сила ограбил 31-годишната продавачка. Нападателят успял да отмъкне малко над 500 лева от оборота на търговския обект и веднага избягал.

След получаване на сигнал за случилото се към мястото били насочени екипи на полицейското управление в Пазарджик. Извършен бил обстоен оглед, а случаят е поет от служители на сектор „Криминална полиция”. В резултат на едномесечна усърдна и последователна работа полицаите влезли в дирите на извършителя. Оказало се, че грабителят е 19-годишен младеж от Пловдив.

До момента той е неизвестен на органите на реда и обитавал квартира в Пазарджик, намираща се в района на ограбения магазин.

Източник: Kriminalno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.