Чудовище: Студент уби майка си с гира, нож за месо и склалпел, за да я „спаси“

0

Студент от пекинския университет уби майка си, за да я „спаси” след смъртта на баща си, сви 216 хил. долара и три години се кри от правосъдието. В крайна сметка той е заловен и осъден на смърт, пише South China Morning Post. 

По данни на разследващите, през 2015 г. 26-годишният Ву Сею ударил майка си с гира, докато се преобувала. След това с измама свил от роднините си 1,4 млн. юана (216 000 долара) и потънал вдън земя. 

Следователите са установили, че младежът планирал убийството дълго време, предварително се сдобил с ножове за месо и скалпел.

Заловеният през април 2019 г. на летище Чунцин престъпник признава, че е убил майка си на 10 юли, след което увил тялото в 75 слоя чаршафи и найлони и  го напръскал с дезодорант, за да скрие миризмата. Жертвата е открита седем месеца по-късно.

По време на разпита той разказал, че е убил майка си от „любов”, за да сложи край на всичките й страдания, предизвикани от внезапната кончина на баща му през 2010 г. Студентът смятал, че животът на жената е станал „безсмислен” след смъртта на мъжа й.

Докато се криел, Сею си купил около 10 фалшиви документа за самоличност и живеел с парите, които свил от роднините си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.